Over

BEAUTY MAKE-UP/HAIRSTYLING BRIDE LOOK

BY STEFANIE

Over By Stefanie

 

Na 9 jaar in een salon gewerkt te hebben vond ik het tijd worden om een nieuwe uitdaging aan te gaan en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen.

 

Mijn passie is altijd al uiterlijke verzorging geweest. Ik heb mijn ervaring opgedaan in een schoonheidscentrum en daar de kans gekregen om mijn kennis uit te breiden. Ik heb verschillende specialisaties gevolgd waarvan ik er nu 2 uitoefen in mijn eigen salon, bindweefselmassage en acnebehandelingen.

 

Maar ook voor ontspannende beauty treatments met resultaat, het stylen van de wenkbrauwen of voor het aanbrengen van een gellak bent u bij mij aan het juiste adres.

 

In de tijd dat ik mijn ervaring heb opgedaan heb ik ook veel te maken gehad met bruidjes en meegemaakt dat het nogal stressvol kan zijn, zo’n trouwdag. Dus om het plaatje helemaal compleet te maken ben ik een cursus Hairstyling gaan volgen die ik met succes heb weten te behalen. Dus geen gestress meer om heen en weer gereden te worden naar een kapper, een visagiste, weer terug naar huis maar gewoon alles op 1 locatie!