Beauty

BEAUTY MAKE-UP/HAIRSTYLING BRIDE LOOK

BY STEFANIE

Wij geven verschillende beauty treatments en werken met het unieke product, IK Skin Perfection.

IK Skin Perfection heeft 100% actieve en groene cosmeceuticals ontwikkel, zonder huidonvriendelijke ingrediƫnten, geur- en kleurstoffen! IK Skin Perfection handelt vanuit het principe dat elke huid van nature gezond behoort te zijn. Het is daarom belangrijk om de huid terug te brengen naar haar oorspronkelijke balans, zonder de huid daarbij te beschadigen.

Een huidprobleem is meestal het gevolg van dieperliggende oorzaken. Met het unieke Healthy Reset Programma van IK Skin Perfection wordt er zeer resultaatgericht behandeld met de focus op zowel de binnen als de buitenkant!

Alvorens zullen wij een huidanalyse geven zodat we de behandeling exact op de huid en de wensen kunnen afstemmen.

 

Niet alleen beauty treatments kunt u ondergaan maar o.a. ook het epileren van de wenkbrauwen, het harsen van overtollig haar in het gezicht of op het lichaam, het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen.

 

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het geven van acne behandelingen en in het geven van bindweefselmassages.

 

 

Wat is bindweefselmassage eigenlijk?

Dit is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en het activeert de stofwisseling. Deze behandeling is dus zeer geschikt voor een huid die lijntjes en verslapping vertoont, maar ook oude acnelittekentjes kunnen hiermee verminderd worden. Door de diepe massagetechnieken word het onderhuids bindweefsel geprikkeld zodat de aanmaak van collagene en elastine vezels worden gestimuleerd. Resultaat, de huid ziet er jonger en steviger uit.

Het resultaat voor oude acnelittekentjes, doordat de doorbloeding word gestimuleerd zorgt de huid ervoor dat deze sneller gaat genezen waardoor de littekentjes uiteindelijk minder zichtbaar zullen worden

 

Tip: de bindweefselmassage geeft een mooier en beter resultaat in kuurverband. Vraag naar de mogelijkheden.